Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Love is in the Air..!

Love is in the air ! 

Με αφορμή τα αγαπημένα Scrapbooking in Greece και Get Creative για την γιορτή των ερωτευμένων έφτιαξα αυτό το Layout με πολύ πολύ αγάπη !!!! 











HAPPY VALENTINES DAY TO YOU ALL!! <3

5 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ ωραία σύνθεση Έφη μου!! Πολύ ωραία τα χρώματα και το πώς έχεις δέσει τα διακοσμητικά σου με το χαρτί και την φωτογραφία... Η δε φατσούλα στην φωτογραφία είναι καταπληκτική, να σου ζήσει!!! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο SIG!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη η σύνθεση σου Έφη μου.Και θα συμφωνήσω με την Νατάσα πολύ ωραία επιλογή χρωμάτων και διακοσμητικών!Και η φατσούλα απίθανη!
    Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έφη μου δεν θέλω να ακουστώ βαρετή αλλά συμφωνώ με την Νατάσα και την Μαρία...τα χρώματα και τα σχέδια στα χαρτιά σου είναι πολύ όμορφα συνδυασμένα μεταξύ τους, μου αρέσει που πέρασες απο το border punch την φωτογραφία σου και ο τίτλος με το ερωτηματικό πολύ έξυπνος! Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια πολύ γλυκία σύνθεση!!! Και εμένα μ αρέσουν οι ασυνήθιστα πράσινες καρδούλες που ξεφεύγουν απο το πατροπαράδοτο κόκκινο χρώμα πρωτότυπο και φρέσκο σαν ιδέα ;) Σε ευχαριστου΄με για την συμμετοχή :) στο SIG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ισορροπημένη και σε χρώματα και σε design... συμφωνώ με τα κορίτσια...πολύ έξυπνα επέλεξες πρωτότυπο χρωματικό συνδυασμό!!
    Έφη, να την χαίρεσαι την γλυκήτατη Άννούλα σου!!!!
    σε ευχαριστώ που έπεξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή